Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 9 de gener del 2014

MOTIVAT O AVORRIT?

T’has vist algun cop fent la teva feina i preguntant-te: què estic fent aquí? Això que faig no em representa cap repte, m’avorreixo … I la desgana s’apodera de tu? Ets dels que fas la teva feina per vocació i se’t queda petita?


La falta de motivació a la feina és una constant avui dia, sobretot quan fa temps que fas la mateixa tasca i et sents capaç de desenvolupar activitats més complexes, assumir nous reptes o tenir més responsabilitats.

Moltes persones expliquen a sessió que la feina no els omple com abans i acte seguit deixen anar una idea relacionada amb el que fan que els engresca i els apassiona. Són persones-professionals de vocació, que han fet un creixement professional i necessiten marcar-se nous objectius per tal de sentir-se a ple rendiment.

Si et trobes en aquesta situació, la “mala” notícia (o bona!!) és que necessites fer un canvi i la bona notícia (o fantàstica!!) és que aquest canvi és possible. I no t’atabalis, si la teva feina és vocacional, no cal fer un canvi de sector!

Alegra’t! Has arribat a aquest punt perquè t’apassiona la teva professió i et sents capaç d’aconseguir una millora laboral. No caiguis en paranys i limitacions emocionals del tipus: sóc indecis/a, inconformista, ja no sóc el que era,...  La teva capacitat per créixer professionalment està activa, de tu depèn atendre-la o silenciar-la!

Com llegia fa pocs dies en un post, la motivació = MOTOR EN ACCIÓ!

Àngels Martí Pérez
Psicòloga col.9917

Coach Personal per a professionals en relació d’ajuda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada