Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 2 de setembre del 2013


5è. ANIVERSARI: 1ª VISITA GRATUÏTA

Benvolguts/des,

SETEMBRE: Aquest any comença un setembre especial per a ETIC i per a l'equip que el forma. Celebrem el 5è. aniversari d'obertura i ho volem celebrar amb la primera visita gratuïta. 






Per aquest nou curs que comença, seguim comptant amb la col-laboració de:
  • Cristina Marquès, psicòloga infantil i de l'adolescència, que tracta temes relacionats amb l'aprenentatge, el desenvolupament i l'educació.

  • Anna Sangrà, logopeda i fisoterapeuta que tracta les habilitats de la parla així com la reeducació del llenguatge.

  • Montserrat Soler, psicòloga i terapeuta familiar, que tracta temes relacionats amb violència, parella i família, trauma i resilència, i coaching personal, així com l'ús de tècniques per resoldre experiències traumàtiques. 
I jo mateixa, Àngels Martí, psicòloga i terapeuta familiar, que tracto temes relacionats amb la parella i la família, coaching personal, i trastorns emocionals i del comportament en nens, adolescents i adults, i formació a adults. 

Segueixo liderant amb entusiasme aquest equip. I us puc dir que tornem motivades i engrescades amb el nou curs que comença. Amb la il-lusió de seguir essent un espai de referència per tal d'ajudar a les persones que ho necessiten. Com a novetat, es consoliden els espais de grup per la bona acollida que han tingut aquest estiu!

Si estàs interessat/da en que vinguem a la teva escola o centre de treball a fer una xerrada sobre què fa un psicòleg o t'interessa que parlem sobre algun tema en concret, pots posar-te en contacte amb nosaltres trucant al 610 217 506 / 972 233 035, o bé escriure a info@eticespais.com. 


Àngels Martí Pérez
Psicòloga col. 9917

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada